20
Σεπ

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΛΕΥΣΗ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

 Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα μαζί με στελέχη του Συνδυασμού «Αλλάζουμε Πλεύση» ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Ανδρέας Κωνσταντόπουλος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του συναντήθηκε με τους υπεύθυνους της δομής οι οποίοι του επισήμαναν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε σχέση με την λειτουργία της δομής καθώς και την ελλιπή χρηματοδότηση από τον Δήμο, όπου μέσα από αυτή θα πρέπει να συντηρηθούν – προμηθευτούν εκατοντάδες οικογένειες συμπολιτών μας. Χαρακτηριστικά επισήμαναν ότι το κτίριο δεν είναι κατάλληλο για τη σωστή λειτουργία, με βασικό ακόμα και αυτό της κουζίνας που είναι ο χώρος παρασκευής τροφίμων να μην πληροί τις κατάλληλες κτιριακές προϋποθέσεις με αποτέλεσμα να μην μπορούν να παρασκευαστούν σωστά και γρήγορα τα γεύματα.

Κλείνοντας της επίσκεψης του ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος δήλωσε ότι: “ Aρχικά θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους σας για την προσπάθεια που κάνετε καθημερινά μέσα από τις ακατάλληλες όπως μου επισημάνατε συνθήκες προμήθειας, επεξεργασίας, διανομής. Συνάμα είναι θλιβερό στη Ναυπακτία του 21ου αιώνα να είναι καταγεγραμμένες εκατοντάδες οικογένειες – συνάνθρωποί μας οι οποίοι βρίσκονται στη θέση να απευθύνονται στο κοινωνικό παντοπωλείο όπου ο Δήμος ενισχύει την όλη δράση με ένα τόσο μικρό χρηματικό ποσό! Μου δίνεται η ευκαιρία σήμερα να σας επισημάνω ότι εμείς μέσα από το πρόγραμμά μας στοχεύουμε στην ανάπτυξη του Δήμου μας για θέσεις εργασίας αλλά και ενίσχυση των ευπαθών ομάδων ώστε η Ναυπακτία να βρει τον βηματισμό της προς τα εμπρός και οι δημότες μας να έχουν τις ευκαιρίες που τους αξίζουν. ”