20
Σεπ

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΛΕΥΣΗ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ Δ.ΙΕΚ & ΕΠΑΛ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας, επικεφαλής του Συνδυασμού «Αλλάζουμε Πλεύση», Ανδρέας Κωνσταντόπουλος, επισκέφτηκε μαζί με κλιμάκιο συνεργατών του το Δ.ΙΕΚ και ΕΠΑΛ Ναυπάκτου όπου συναντήθηκε με το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό οι οποίοι του έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος τους ενημέρωσε και δεσμεύτηκε για τις κινήσεις που μπορούν να συμβάλλουν στη καλή λειτουργία μετά τις εκλογές ως νέα Δημοτική Αρχή. Ο κος Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε ειδικότερα στα κτιριακά θέματα που έχουν προκύψει και θα αντιμετωπιστούν άμεσα την επόμενη ημέρα. Τονίστηκε ότι θα υπάρξει συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Επιπλέον μετά την ενημέρωση του αναφέρθηκε στα παρακάτω θέματα:

  • Την έναρξη των συζητήσεων με το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με το επίπεδο των αποφοίτων της σχολής. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «ο Συνδυασμός μας «Αλλάζουμε Πλεύση» δίνει έμφαση στη σωστή μαθησιακή κατάρτιση.»
  • Διαβεβαίωσε ότι θα δοθούν συνολικά λύσεις και θα διευθετηθούν τα προβλήματα όπως: Αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων ώστε να μπορέσουν οι σπουδαστές – μαθητές να έχουν ανθρώπινες συνθήκες κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης τους. Όπως δήλωσε «Δεν νοείτε οι μαθητές και οι άνθρωποι της δεύτερης εκπαιδευτικής ευκαιρίας να μην έχουν ένα σωστό χώρο εκπαίδευσης, όπως τουαλέτες, εξαερισμό, εργαστήρια, υλικά – εφόδια τα οποία τους διευκολύνουν στην πρακτική τους εκπαίδευση και να μην έχουν πρόσβαση στο αγαθό του νερού!»